راهكارهاي راحت سپاري

اکنون که میخواهید گل زندگیتان را به ما بسپارید تقاضامندیم به منظور توجه بهتر به کودکتان وایجاد زمینه ای برای جذب راحت فرزندتان در مهد بدون وارد آمدن کمترین فشار روانی به او،مطالب زیر را به دقت مطالعه نموده وآنها را به اجرا درآورید.

 1- در مورد خصوصیات وکارهایی که در آن انجام میشود با کودک صحبت کنید ودر این زمینه

قصه هایی برای او بخوانید.هرقدر کودک را با قصه وداستان به طور غیر مستقیم به مهد علاقه مند کنید بهتر است.

 2- علت سپردن کودک را به مهد برای او توضیح دهید. 

 3- از یک ماه قبل خواب او را تنظیم کنید تا برهم خوردن زمان خواب کودک سبب بی علاقگی او به مهد نشود.

 4- با کودک در انتخاب مهدکودک مشورت کنید.(البته کودکانی که بیش از سه سال دارند)

 5- برای آشنایی با مربیان ومسئولین مهد کودک وقت کافی در نظر بگیرید،در این فاصله کودک شما با تناوب با محیط مهدکودک آشنا می شود.

 6- پس از ثبت نام وطی مراحل اولیه در روزهای نخست بیش از دو تا سه ساعت کودک را در مهد تنها نگذارید.

 7- در روزهای اول کودک را وقتی خودش از خواب بیدار میشودوروحیه خوبی دارد به مهدکودک بیاورید.زیرا کودکان بیشتر صبحها بعد از خواب احساس ناامنی می کنند.هم چنین کم خوابی خود عامل موثری در عدم پذیرش مهد از سوی کودک است.

 8- در صورت نیاز به سرویس رفت وآمد،طوری برنامه ریزی کنیدتا کودکتان به سرویس عادت کند.حداقل یکی دوبار به همراه او با سرویس رفت وآمد کنید.

  9- به کودکان اجازه دهید مسایل درونی خود را برای شما بازگو کندتا از این طریق از کشمکش های درونی اش کاسته شود.

 10- کودک از اینکه مبادا والدین برای بردنش از مهد مراجعه نکنند بسیار نگران است ،از این رو هفته اول سعی کنید کودکتان که تازه به مهد آمده جزء اولین نفراتی باشد که مهد را ترک می کند تا حساسیت وهراس کودک نسبت به نیامدن شما از بین برود.

 -11سعی کنید استفاده از دستشویی را به او بیاموزید.همچنین او را متقاعد کنیداگر نیازی به دستشویی داشت به راحتی می تواند از خدمه مهدکودک کمک بخواهد،او را مطمئن کنید که دیگران هم مانند شما این کار را برای او انجام می دهند.

 12- کودکانی که در خانواده شدیدآ مورد توجه هستند وهمه خواسته هایشان برآورده میشود مهدکودک را سخت تر می پذیرند ومیل دارند همه توجه مربی به آنها باشد،در صورتی که مربی محبتش را بین کودکان تقسیم می کند وبدیهی است نمی تواند توجه خود را فقط به چنین کودکانی معطوف نماید.به طور طبیعی این اختلاف بین دو محیط برای کودک ناراحتی هایی به همراه خواهد داشت که به ناچار باید آنها را پذیرفت.زیرا شروع زندگی اجتماعی بدون برخورد با دیگران میسر نیست.بنابراین ضمن اینکه باید در بهبود اوضاع بکوشید با کودک ارتباط خوب ومعقولی برقرار کنیدوبا تکرار رفتارهای درست وگفتار سنجیده موقعیت موجود را برای کودک روشن نمایید.

                                                     با تشکر-  مدیریت مهد کودک شادلین